Bakker Piet 80 jaar!

Begonnen als kleine bakkerij in 1938 is Bakker Piet uitgegroeid tot een begrip in de regio en daarbuiten. 80 jaar verder wordt dat tijd om te vieren... En dat doen we! Vanaf maandag 1 oktober tot en met zaterdag 2 februari 2018 kunt u delen in de feestvreugde. Doe mee!

8,7 8 ,7 28 reviews Bekijk reviews

80 jaar = 80 prijzen

Bij besteding van iedere € 7,50 krijgt u een gratis sticker. En elke week bieden wij ook een product aan met een extra gratis sticker. Kaart vol? Lever 'm in, dan krijg je een gratis broodplank en je dingt mee naar 1 van de 80 prijzen! Lees hier meer... 

lief en leed

De originele Bakker Piet van der Horst en zijn echtgenote Riek begonnen in 1938 een bakkerij in Elspeet.​​​​​​​ Van Opa Piet naar Bakker Piet, de geschiedenis van een familiebedrijf in lekker en gezond. Benieuwd naar onze historie? Het verhaal van A tot Z?

1xKitchenaid keukenmachine
t.w.v. € 629,-
Hoofdprijs! Superhandige en stijlvolle alleskunner voor in de keuken. Deeg maken voor brood, cake en zelfs pasta is met deze oerdegelijke krachtpatser een fluitje van een cent.
1xjaar gratis brood
t.w.v. € 160,-
Elke week 1 echt Puur Veluws brood: onze zelfgemaakte trots. Superlekker! Jij mag kiezen: Donker, Meergranen, Volkoren of Wit.
1xLederen schort
t.w.v. 100,-
Witloft schort gemaakt van een soepele kwaliteit leer, met een open structuur en een rustieke uitstraling.
1xVictorinox broodmes
t.w.v. 56,-
Van Victorinox, fabrikant van het beroemde Original Swiss Army Knife. Vervaardigd van roestvrij staal, heft van rosewood. Voor Zwitserse kwaliteit in de keuken.
1xSoehnle keukenweegschaal
t.w.v. 40,-
Handige en vooral ook mooie weegschaal met afneembare schaal. Eenvoudig te reinigen, en makkelijk af te lezen.
10xDinerbon
t.w.v. € 50,-
voor een heerlijke lunch bij o.a. Het Edelhert, De Lunterse Boer, de Echoput, Het Roode Koper, De Zwarte Boer en Huis Vermeer.
3xWesco koektrommel
t.w.v. 29,-
Bewaar je favoriete koekjes in deze stijlvolle koektrommel van Wesco. Deze koekjestrommel is helemaal luchtdicht, hierdoor blijven jouw koekjes langer vers.
40xLunchbon
t.w.v. € 20,-
Voor een heerlijke lunch bij o.a. De Vosseberg, Oud Veluwsch Eethuys, Boshuis Drie, Op de Brink, Mennorode, Brasserie Staverden en Brasserie De Volksmond.
10xHigh tea
t.w.v. € 20,-
Een heerlijke Veluwse Heide Thee met zoete en hartige heerlijkheden op Landgoed Stakenberg.
6xPatisse springvorm
t.w.v. 20,-
Deze springvorm maakt deel uit van de Ceramic serie van Patisse. Het gebruikte staal zorgt voor een optimale warmtegeleiding zodat het gebak mooi en egaal gaart.
8xPatisse cakevorm
t.w.v. 15,95
Deze cakevorm is voorzien van een duurzame keramische anti-aanbaklaag voor intensief gebruik waardoor het gebak makkelijk uit de vorm loskomt en de vorm eenvoudig is schoon te maken.