kerst & oudjaar

Het is dé tijd om samen te genieten van elkaars aanwezigheid, en natuurlijk van alle heerlijkheden die de feestdagen traditioneel brengen. 

8,6 8 ,6 27 reviews Bekijk reviews

heerlijke feestmaand

Voor ons is de feestmaand een drukke tijd. Wij werken extra hard, maar met groot plezier, juist omdat wij zien hoe blij en vol verwachting onze klanten uitkijken naar het komende feest. Het is voor ons een eer om daar aan bij te mogen dragen.

Wij doen ons best om u een afgewogen assortiment te bieden. Met enerzijds voedzame en gezonde broden, en anderzijds overheerlijke koekjes, cake en gebak, puur voor de verwennerij. Met traditionele producten, zoals de tulband, kerstkransjes en kerststollen, maar ook met originele innovaties, zoals ons Frambozentaartje en Pecan-ganache.  

allergie?

Voor wie niet (meer) alles mag of kan eten, hebben we een uitgebreid assortiment producten zonder gluten of andere allergenen. Nét zo lekker als het gewone assortiment.


Online bestellen? Bakker Piet heeft ook een online shop. Bestel eenvoudig en snel en wij zorgen dat het klaarligt wanneer u wenst.

Ons feestassortiment

KERSTSTOL SPIJS
​​​​​​​

TULBAND WITTE CHOCOLADE
​​​​​​​

KERSTKRANSJES

AMANDELKRANS

APPELFLAP

KRENTENBROOD SPIJS

WINTERCAKE

FRAMBOZENTAARTJE

SNEEUWBAL GELE ROOM

SINAS SPECULAAS

ROZIJNENBOL

APPELBEIGNET

SNEEUWBAL ROOM​​​

TULBAND ROZIJNEN

PECAN GANACHE

APPELGONDEL​​​​​​​

BREEKBROOD KRANS

DEUGNIETJE

GEVULDE KRUIDCAKE MINI

BAGUETTE