Bruidstaarten


De bruidstaarten van Bakker Piet zijn een bekende lekkernij in de regio en daar zijn we eigenlijk best trots op! Welkom in de bakkerij in Elspeet, dan kan u het zelf proeven en ondervinden, we zijn benieuwd!

De bruidstaart van jullie dromen


Ga je trouwen? Van harte gefeliciteerd! Graag helpen wij een handje en maken wij de bruidstaart van jullie dromen. Wij nodigen jullie uit voor een persoonlijk gesprek in onze bakkerij in Elspeet. Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers zullen we je alles vertellen over de mogelijkheden, zodat je op je gemak een keuze kunt maken. Bij Bakker Piet kun je je bruidstaart geheel zelf samenstellen. Van strak tot romantisch, met veel of weinig decoratie... Je kunt het allemaal zelf bepalen. Uiteraard denken we graag met je mee en inspireren we jullie waar mogelijk. Samen zorgen we ervoor dat jullie droomtaart werkelijkheid wordt. Doe alvast inspiratie op via ons bord op Pinterest.

.

EEen afspraak plannen?


Bel naar 0577-491213 of mail naar info@bakker-piet.nl. Je kunt een afspraak maken voor op vrijdag tussen 09.00 en 14.00 uur en overige dagen in overleg. Voorafgaand aan het gesprek ontvangen we graag een afbeelding van de gewenste taart.

.

Meer unieks van Piet?

Ontdek de smakelijke trots en pronkstukken van Bakker Piet, van Elspeter Weelde tot Harde Wener...