kerst & oudjaar!


Dé tijd om samen te genieten van elkaars aanwezigheid en natuurlijk van alle heerlijkheden die de feestdagen traditioneel brengen. 

Heerlijke feestmaand bij PietVoor ons is de feestmaand een drukke tijd. Wij werken extra hard, maar met groot plezier, juist omdat wij zien hoe blij en vol verwachting onze klanten uitkijken naar het komende feest. Het is voor ons een eer om daar aan bij te mogen dragen.


PRachtig assortiment


Wij doen ons best om u een afgewogen assortiment te bieden. Met enerzijds voedzame en gezonde broden, en  anderzijds overheerlijke koekjes, cake en gebak, puur voor de verwennerij. Met traditionele tulband, kerstkransjes en kerststol, maar ook met originele lekkernijen zoals ons Frambozen-yoghurttaartje.  

Nieuwjaars

borrel?


Wist u dat wij ook events als een nieuwjaarsborrel organiseren? Zo biedt onze experience room ruimte voor meer dan 100 mensen en kunnen wij u prachtige catering bieden. Wilt u meer informatie? Bel (0577) 49 1213 of e-mail ons.


Online bestellen?


Bestel eenvoudig en snel en wij zorgen
dat het klaarligt wanneer u wenst.

Ons feestassortiment

KERSTSTOL SPIJS
​​​​​​​

TULBAND CHOCOLADE
​​​​​​​

KERSTKRANSJES

AMANDELKRANS

VELUWSE APPELFLAP

KRENTENBROOD SPIJS

APPELBROEDER

CHIPOLATA GEBAKJE

SNEEUWBAL GELE ROOM

CHOCOLADECAKE

ROZIJNENBOL

APPELBEIGNET

SNEEUWBAL ROOM​​​

TULBAND ROZIJNEN

CHIPOLATA SCHNITTE

APPELGONDEL​​​​​​​

BREEKBROOD KRANS

HARDE WENER TAARTJE

GEVULDE FOCACCIA

BAGUETTE

FRAMBOOS YOGHURT TAARTJE

PETIT FOUR GLUTENVRIJ

KERSTKRANS 

HARDE WENER GEBAKJE

BOSVRUCHTENSCHNITTE

BOSVRUCHTEN GEBAKJE


Heeft u een allergie?


Voor wie niet (meer) alles mag of kan eten, hebben we een uitgebreid assortiment producten zonder gluten of andere allergenen. Nét zo lekker als het gewone assortiment.